top of page

UDSKIFTNING AF AUTOMAT-GEARKASSEOLIE, BMW

Udskiftning af automatgearkasseolie, BMW 

Mange tror desværre, at automatgearkasseolie er en livstidsolie, og at det ikke er nødvendigt at foretage olieskift. Det er dog ikke tilfældet - faktisk bør du skifte olie for hver 80-100.000 km kørsel, og gearkassens oliefilter skal altid skiftes sammen med gearkasseolien.

Hos VNA har vi investeret i en automatgearkasse olieskiftemaskine, så vi sikrer, at ALT olie i gearkasse, converter og oliekøler bliver skiftet. 

Vi oplever ofte kunder, der kommer ind på værkstedet og synes at bilens gearskifte ikke fungerer, som det bør. Løsningen er, at udskifte ALT gearolien i systemet (skylle gearkassen), hvilket vores maskine løser let.

Første trin er altid at kontrollere, om der er fejlkoder i systemet, der kan have indvirkning på gearkassesystemet. Herefter undersøger vi, om der er nyt software til gearkassen (opdatering af software mod merpris).

Gearkassen undersøges for oliespild og derefter udskifter vi olie og filter i automatgearkassen. Når proceduren er udført og gearolieniveauet er kontrolleret, sletter vi de gamle adaptionsværdier, gearkassen genindlæses og vi prøvekører bilen.

 

Klik på linket for at se, hvordan det foregår.

LINK

Olieskift BMW E6x, E7x, E8x og E9x (14 l. originalolie og original filter/bundkar) DKK 5.625,-   

Gearkasseolieskift, BMW F serie (14 l. originalolie og original filter/bundkar) DKK 7.495,-

bottom of page