top of page

SOFTWAREOPDATERING
AF BMW

BMW har altid været med helt fremme i den elektroniske udvikling. Det betyder, at din BMW kan køre med rigtig mange forskellige styreenheder (computere). Software opdateres løbende, og det kan altid svare sig, at have den nyeste softwareversion installeret i din BMW, da opdateringen kan indeholde fejrettelser og forbedringer. En opdatering kan i nogle tilfælde give bedre gearskifte og bedre brændstoføkonomi.

Vi får ofte en BMW ind på værkstedet, hvor der vises en række forskellige fejl på bilen, og det skyldes ofte manglende softwareopdatering. I de tilfælde kræves der blot en opdatering hvorefter alle fejlindikatorer slettes og bilen igen er i orden. 

Har du investeret i en brugt BMW, anbefaler vi, at du får kontrolleret hvorvidt bilen har den seneste softwareversion installeret. Hvis det ikke er tilfældet, så råder vi til at få foretaget en opdatering. 

Ønsker du den nyeste softwareudgave, hjælper vi dig gerne med det. Du skal forvente at undvære din bil det meste af en dag - opdateringen varer ofte mellem fire og otte timer afhængig af hvor mange styreenheder, der er nyt software til.

Husk, at en opdatering af styreenhedens software ikke er det samme som opdatering af navigationens kortdata. Dette kan vi dog også være behjælpelige med. Vi har den nyeste software til alle BMW modeller

En softwareopdatering af din BMW koster fra DKK 1.875,- inkl. moms.

Sofware Update.jpg
bottom of page