PARROT

Parrot Bluetooth

Parrot MKi9200 er et Bluetooth Håndfrit system med en TFT 2.4´ farve skærm. Den trådløse fjernbetjening kan sættes på rattet eller på instrumentbrættet og giver dermed føreren fuld kontrol over alle funktionerne i MKi9200

Et komplet system dedikeret til samtale og musik i bilen
MKi9200 er et unikt Bluetooth håndfri carkit som let installeres i bilen. Det kombinerer den nyeste kommunikationsteknologi med et komplet sæt af tjenester dedikeret til musik.

Når Mki9200 er parret med din Bluetooth mobiltelefon, giver det dig mulighed for at etablere sig i løbet af et par sekunder, enhver telefon samtaler i din bil kan klares uden at skulle bruge din mobiltelefon, selvom den eventuelt ligger i din lomme.

Bruger-uafhængige stemmegenkendelse og talesyntese er nu integreret i det MKi9200, som dramatisk letter måden at bruge den i enhver situation.

Og Mki9200 er udstyret med alle stikkene til enhver form for musik:
Så du kan tilslutte iPod, iPhone, iTouch, USB nøgler, USB MP3-afspillere, Bluetooth-stereo-enheder og meget mere.

Parrot MKi9200
Parrot MKi9200 er et Bluetooth hands-free system som falder naturligt ind i en hvilken som helst bil. Den trådløse fjernbetjening kan placeres enten på rattet så du kan styre dit carkit uden at fjerne en hånd fra rattet. Eller det kan sættes på instrumentbrættet. Du bestemmer selv hvor du vil placere fjernbetjeningen. Der medfølger de forskellige dele til montering rundt om rattet, eller på forskellige flader i bilen.

Fjernbetjeningen giver dig total kontrol. Parrot MKi9200 foreslå en utrolig effektiv kombination af en ekstern dobbelt mikrofon og ny software, der eliminerer miljøstøj.

En anden unik funktion: skærmen af MKi9200 er aftagelig fra sin holder, så når du forlader din bil kan den tages af og ligges væk eller tages i tasken for endnu bedre sikkerhed.

Udover de almindelige standard telefon funktioner - modtage opkald, lægge på, dobbelt kald - Parrot MKi9200 praler ved at være på forkant med telefoni funktioner som: automatisk telefonbogs synkronisation, stemme genkendelse uden træning, tale sammenstilling af navne i telefonbogen, op til 2000 kontakter pr. telefon, opkalds call journal, og så videre.

Dens farve skærm viser dig telefonbogen, opkalds ID og billede, telefon informationer og bruger indstillinger. Menuerne og telefonbogen er også hørbare for nem og intuativ brug.

Parrot Mki9200 tilbyder alle menuer via stemme og deres funktioner kan tilgås vha. af stemmekomandoer.

Hør din digitale musik i bilen:
Parrot MKi9200 har også evner inden for musikken.
Med hjælp fra et særligt kabel er den kompatibel med alle musik kilder, såsom iPods, iPhones, USB flash drives, Bluetooth stereo (A2DP) telefoner, MP3 afspillere og andre analoge afspillere.

Den MKi9200 viser spilleliste for dig altid visualisere, hvad der er spillet. Alle musikfiler afspilles på bilens højttalere (front og bag), mens Mki9200's indbygget digital forstærker omdanner din bil til et sandt koncertsal!

MKi9200 leveres med et musik-kabel specielt designet til at tilpasse sig til enhver form for digitale og analoge musikafspillere:
iPod / iPhone-stik, et USB-stik til at tilslutte et USB MP3-afspiller stik og en Line-In indgang til analoge kilder.
Mki9200 kan også oprette forbindelse til alle Bluetooth-stereo (A2DP).

Dobbel mikrofon for krystal klar lyd:
For at sikre den optimale lyd kvalitet, når du bruger din telefon, har Parrot Mki9200 en dobbel mikrofons teknoligi med den nyeste software (DSP-3) som eleminere baggrundsstøj inkl. støj inde i bilen. For den bedste lytte kvalitet føres samtaler over bilens højtalere.

Din stemme overtager kontrollen:
Den MKi9200 automatisk synkroniserer med navne og telefonnumre i din mobiltelefon med deres telefonbøger og opdatere deres telefonbøger hver gang en ny post er opdaget.

Få adgang til din telefonbog og foretage et opkald, tryk da på grønne knap for at starte user-uafhængig stemme anerkendelse: MKi9200 genkender din voice og det navn.

Når du modtager et opkald, navn og nummer vises på skærmen. At følge op på din samtale i en diskret mode, skifte øjeblikkeligt meddelelse til din Bluetooth-headset eller din mobiltelefon.

Du kan også få direkte adgang til telefonbogen og gennemse alle de navne takket være talesyntese (Tekst til tale). Her vil en stemme læse kontaktpersonens navn op. Så simpelt og smart!

Og hvis du fører en samtale, og er kommet frem til din distination. Så slukker du blot bilen, og så hopper samtalen over på din telefon igen. Så samtalen kan forsætte.

Bred kompatibilitet og perfekt integration:
Den Mki9200 tilbyder det bredeste kompatibilitet med eksisterende og fremtidige Bluetooth mobiltelefoner, takket være sin fuld kompatibilitet med den trådløse Bluetooth-kommunikationsprotokol.

Du kan opdatere softwaren i Mki9200 gratis til enhver tid fra Parrots hjemmeside.
Dermed sikre du at carkittet kan anvende nye mobiltelefoner, som kommer på markedet efter du har købt dit carkit. Så du kan blive ved med at bruge dine nye telefoner til dette carkit.
 

Ring og hør om pris til din bil